آخرین خبر/ چی لازم دارم:
تخم مرغ 3 عدد
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
شکر 280 گرم
روغن مایع 250 میلی لیتر
آرد نول 280 گرم
بکینگ پودر 2/5 قاشق چایخوری
دارچین 1 قاشق چایخوری
جوز هندی 1/8 قاشق چایخوری
خرمالو 240 گرم
گردو 120 گرم
نمک مقداری 
چطور بپزم:
اگر از طرفداران خرمالو هستین این کیک خوشمزه را از دست ندهید.

مخصوصا الان که در فصل پاییز هم هستیم و خرمالو زیاده.
همچین از این کیک در شب یلدا می توانید استفاده کنید و لذت ببرید.
برای تهیه کیک خرمالو ابتدا فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
سپس تخم مرغ ها و شکر و وانیل را با همزن برقی مخلوط کنید تا تخم مرغ ها تغییر رنگ و حجم دهند.
روغن مایع و پوره خرمالو را افزوده و مخلوط کنید.
موادخشک را با هم مخلوط و الک کنید و به باقی مواد طی دو مرتبه اضافه کنید.
در نهایت گردوی خرد شده را اضافه کنید.
قالب میان تهی را با اسپری آرد و روغن چرب کنید و مایه کیک را داخلش ریخته و برای مدت تقریبیا ۶۰ دقیقه در فر بپزید.
بعد از اطمینان از پخت کیک را از فر خارج و کمی فرصت دهید تا در دمای محیط خنک شود و سپس روی پنجره توری برگردانید و بگذارید بخار کیک کاملا خارج شود و درون ظرف مناسبی قرار دهید و سرو نمایید.
کیک خرمالو شما آماده است. نوش جان
نکته:
برای تهیه پوره خرمالو فقط کافی است، خرمالوها را پوست گرفته و در میکسر بریزید. اگر دوست داشتید کمی هم شکر به آن اضافه نمایید.

با کانال تلگرامی «یا مهدی نیوز» همراه شوید