فارس

فارس/ رئیس کنگره روان‌شناسی ترافیک با اشاره به اینکه هر ۱۲ روز یکبار به اندازه متوفیان زلزله کرمانشاه مرگ و میر ناشی از تصادفات داریم، گفت: بررسی ابعاد روانشناختی کاربران ترافیک بسیار ضرورت دارد.

پور شهریار در نشست خبری نخستین کنگره روانشناسی ترافیک به موضوع تأثیر اختلالات خواب در بروز حوادث و سوانح رانندگی اشاره کرد و گفت: برای هر فعالیتی افراد نیازمند توانایی‌هایی هستند که درجه هوشیاری شامل توجه و تمرکز در حوزه پیشگیری حوادث ترافیکی حائز اهمیت است.

وی افزود: استفاده از فضای مجازی حین رانندگی و مصرف برخی داروها و سو مصرف مواد مخدر هوشیاری افراد را تحت‌ تأثیر قرار داده و می‌تواند سبب بروز حوادث رانندگی شود.

رئیس کنگره روان‌شناسی ترافیک با اشاره به اینکه الگو و چرخه خواب در افراد مختلف با شرایط سنی متفاوت مختلف است، گفت: مطالعات نشان می‌دهد که نقش خواب و توجه به آن در کاهش کنترل حوادث رانندگی بسیار حائز اهمیت است و بر همین اساس پانلی را در نخستین کنگره روانشناسی ترافیک در نظر گرفته‌ایم.

پور شهریار بابیان اینکه هر 12 روز یک‌بار به تعداد متوفیان زلزله کرمانشاه، افراد در تصادفات جان خود را از دست می‌دهند، گفت: بررسی ابعاد روانشناختی رانندگان بسیار ضرورت دارد و این مسئله حین صدور گواهینامه باید موردتوجه قرار گیرد.

وی ادامه داد: همچنین افرادی که دچار تصادفات پرخطر شده‌اند باید این مسئله را برایشان در نظر گرفت و ابعاد فردی و روانشناختی آنها را تحت نظر قرار دهیم.

رئیس کنگره روان‌شناسی ترافیک خاطرنشان کرد: تجربه کشورهای مختلف نشان داده که توجه به موضوع روان‌شناختی ترافیک در کنار مسائل فرهنگی در کاهش تصادفات نقش مؤثری دارد.

با کانال تلگرامی «یا مهدی نیوز» همراه شوید