آخرین خبر/چطوری درست کنم:
ابتدا مثل مایه ماکارونی ، سس گوشتی رو درست کنید ، کمی رقیق تر و با گوشت چرخ کرده ریزتر.
پاستاها رو بعد از اینکه نیم پز کردید و داخل سبد ریختید اجازه دهید آب آن خشک شود . اگه عجله دارید روی دستمال تمیز بریزید و خشک کنید.
پاستاها رو به کاسه بزرگی منتقل کنید و با روغن زیتون یا مایع و نمک و فلفل و پنیر پیتزای رنده شده ریز خوب مخلوط کنید تا پنیر جذب پاستاها شود.
کف و دیواره قالب کمربندی رو خوب چرب کنید و پاستاها رو عمودی کنار هم بچینید. مایه و سس گوشتی سرد شده رو روی پاستاها بریزید و با پشت قاشق فشار دهید تا یکنواخت شود و روی آن را با فویل بپوشانید.
قالب را در فر از قبل گرم شده ۲۰۰ درجه بمدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه قرار دهید.بعد از تایم مورد نظر فویل را بردارید و پنیر پیتزای رنده شده روی پاستا بریزید و مجددا برای مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر آب و برشته شود.
برای سرو اجازه دهید کمی سرد شود و از قالب خارج کنید و با سس کچاپ نوش جان کنید.
نوش جان
اگر قالب کمربندی ندارید ، کف ظرف تفلون را فویل قرار دهید و خوب چرب کنید و پاستاها رو بچینید.
در مصرف پنیر دست و دلباز باشید تا پاستاها خوب بهم بچسبند و پنیر بیشتر باعث خوشمزه تر شدن ریگاتونی میشود.