آخرین خبر

آخرین خبر/ چی لازم دارم:
کره به دمای محیط رسیده ۲۲۵ گرم
پودر قند ۱/۳ پیمانه
آرد ۳ بار الک شده حدود ۲ پیمانه
نشاسته ذرت ۱/۳ پیمانه
وانیل به میزان لازم

برای رنگ کردن شیرینی ها بهتره از شکلات سفید بن ماری شده با رنگهای مجاز خوراکی استفاده کنید که هم سریعتر از ایسینگ شوگره و هم خوش طعمتر.به این ترتیب که شکلات رو بصورت بن ماری گرم و روان کنید و با رنگ مخلوط کنید و بلافاصله روی شیرینی را با ماسوره خیلی نازک طراحی کنید.

چطوری درست کنم:
مواد خشک را با هم مخلوط کرده و ۳ بار الک کنید.
کره نرم شده را با پودر قند و وانیل با همزن برقی کمی بزنید تا رنگش روشنتر شود،سپس مواد خشک را کم کم اضافه کنید و آرام تا جایی که خمیر نسبتا لطیفی بدست آید هم می زنیم.مراقب باشید که اگر بیش از حد هم زده شود خمیر بعد از پخت سفت می شود.
خمیر را مابین دو کاغذ روغنی قرار دهید و حدود ۵ میلی متر باز کنید و وردنه بکشید و در یخچال به مدت ۱ ساعت استراحت دهید تا سفت شود.
سپس برای قالب زدن کاغذ روغنی روی خمیر را بردارید و با قالب قلب برش بزنید.
سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و قلبها را بافاصله بچینید و مجددا حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
سینی فر را در فر ۱۷۰ درجه از قبل گرم شده به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید.بعد از گذشت ۱۰ دقیقه بیسکویتها رو چک کنید به محض اینکه طلایی شدند از فر خارج کنید و اجازه دهید سرد شود و با قیف نازک روی آنها را با شکلات رنگ شده به شکل هندوانه طراحی کنید.برای قسمت تیره( تخم های هندوانه) از شکلات تیره بن ماری شده استفاده کنید.
با کانال تلگرامی «یا مهدی نیوز» همراه شوید