العالم

العالم/ «نیل لویس» افسر پیشین پلیس لندن از کشف هزاران تصویر غیراخلاقی در رایانه اداری «دامیان گرین» معاون اول نخست‌وزیر انگلیس در عملیات تحقیقات سال 2008 پلیس، در رابطه با نشت اطلاعات دولت خبر داد.

لویس کارشناس پیشین امور رایانه واحد ضد تروریسم پلیس لندن، روز جمعه در گفت‌وگو با بی.بی.سی اظهار داشت که بر اساس تحقیقات وی، رایانه اداری متعلق به گرین در روزهای مختلف و چندین ساعت به تارنماهای غیراخلاقی متصل بوده است. وی اضافه کرد که دلایل زیادی وجود دارد که آقای گرین در زمان اتصال به تارنماهای یادشده، پشت رایانه خود بوده است.

لویس در این رابطه توضیح داد: رایانه مزبور، روی میز اتاق کار آقای گرین بود و با حساب کاربری و وی با نام خود واردشده بود. او در حین اتصال به تارنماهای غیراخلاقی، ایمیل‌هایی را از حسابش ارسال و اسنادی را مطالعه کرده است؛ بنابراین مسخره است که بگوییم فرد دیگری چنین کارهایی را صورت داده است.

این کارشناس پلیس لندن در تائید اظهارات خود اضافه کرد که رایانه قابل‌حمل آقای گرین نیز حاوی اطلاعاتی است که مؤید دسترسی به همان تارنماهای غیراخلاقی می‌باشد.

با این‌حال سخنگوی گرین این اتهامات را رد کرده و می‌گوید که او هرگز به تارنماهای غیراخلاقی وصل نشده و خود را 'بی‌گناه' می‌داند.

اظهارات این کارشناس پلیس لندن زمانی مطرح می‌شود که دامیان گرین به اتهام پیشنهاد غیراخلاقی به یک زن روزنامه‌نگار جوان متهم است. او که چهارشنبه گذشته در غیاب نخست‌وزیر انگلیس به سئوالات نمایندگان مجلس پاسخ داد به‌شدت از سوی رسانه‌های انگلیس به دلیل پرونده اتهامات غیراخلاقی‌اش تحت‌فشار قرارگرفته بود.

دفتر نخست‌وزیری انگلیس در واکنش به اتهامات یادشده اعلام کرد که دبیرخانه دولت مشغول رسیدگی و تحقیق دراین‌باره است.

علاوه بر این، ده‌ها تن دیگر از نمایندگان مجلس انگلیس به ارتکاب رفتارهای ناشایست و روابط غیراخلاقی با زنان جوان متهم هستند. 

ایرنا به نوشته روزنامه تایمز، از 45 نماینده متهم به فساد اخلاقی، 40 تن آن‌ها از نمایندگان حزب محافظه‌کار و از اعضای کابینه دولت هستند که نام آن‌ها در فهرست موسوم به 'پرونده کثیف' قرار دارد.

مایکل فالون وزیر دفاع پیشین انگلیس اولین قربانی این پرونده است که به دلیل رفتار ناشایست خود با یک زن خبرنگار در 15 سال پیش، از مقام خود کناره‌گیری کرده است.

«ترزا می» نخست‌وزیر انگلیس پیشتر در نامه‌ای به رئیس مجلس عوام این کشور، ضمن ابراز نگرانی نسبت به گزارش‌های منتشرشده در رابطه با اتهامات اخلاقی نمایندگان مجلس، خواستار رسیدگی به وضع موجود شده است.

در این نامه به 'جان برکو' که به سایر رهبران احزاب سیاسی این کشور نیز رونوشت شده، او نسبت به از بین رفتن آبروی پارلمان انگلیس هشدار داد و افزود: از شما ممنون خواهم شد که با ظرفیت‌هایی که در اختیاردارید، کمک کنید تا اطمینان حاصل کنیم که اعتبار پارلمان به دلیل اتهامات ناشی از برخی اقدامات زننده آسیب نبیند.

«می» خاطرنشان ساخت: این مهم است که مردم به پارلمان اطمینان کنند و همکاری تمام احزاب در این رابطه لازم خواهد بود.

تاکنون اخبار جدیدی در رابطه با واکنش رسمی رئیس مجلس عوام انگلیس به این درخواست منتشر نشده، اما برخی منابع می‌گویند که او فساد اخلاقی نمایندگان مجلس را مساله ای درون‌حزبی خوانده و پیگیری آن از طریق پارلمان را بی ارتباط توصیف کرده است.



با کانال تلگرامی «آخرین خبر» همراه شوید