آخرین خبر/ چی لازم دارم:
نسکافه ۲ قاشق سوپ خوری
پودر ژلاتین ۱۲ گرم
شکر ۶ قاشق سوپ خوری
آب جوش ۱ لیوان
آب سرد ۱/۲ لیوان
چه جوری درست میشه:
پودر ژلاتین را با نصف پیمانه آب سرد مخلوط کرده به صورت بن ماری حل میکنیم. نسکافه وشکر را با 1 لیوان آب جوش مخلوط کرده هم میزنیم تا شکر کاملا حل شود. حالا ژلاتین را به آن افزوده مخلوط کرده در قالب میریزیم میگذاریم در یخچال تا کاملا بسته شود. بعد از بسته شدن از یخچال خارج کرده کف قالب را یک لحظه در آب جوش قرار داده و ژله را در ظرفی که با آب سرد خیس کرده ایم برگردانده و میل کنید.
آخرین خبر