آخرین خبر/ چی لازم دارم:
یک قاشق غذا خوری روغن زیتون
5 عدد حبه سیر، خرد شده
3 عدد هویج متوسط که به خوبی خرد شده باشند
یک عدد تره بزرگ که خوب خرد شده باشد
10 فنجان آب مرغ کم نمک
دو سوم فنجان برنج
یک دوم فنجان آب لیمو تازه ( از دو عدد لیمو بزرگ )
2 عدد تخم مرغ بزرگ
یک قاشق غذا خوری شوید تازه خرد شده
4 فنجان اسفناج بدون ساقه
400 گرم گوشت مرغ که به قطعات کوچک برش خورده باشد
2 قاشق چای خوری نمک
مقداری فلفل سیاه برای زمان سرو
چطور بپزم:
روغن را در یک قابلمه بزرگ روی شعله متوسط حرارت دهید. سیر، هویج و تره را به قابلمه اضافه کنید.
به مدت 10 دقیقه بپزید و مرتب همشان بزنید تا زمانی که سبزیجات نرم شوند و عطرشان درآید.
آب مرغ را به سبزیجات اضافه کنید و درجه حرارت را تا متوسط رو به بالا افزایش دهید. آب مرغ را به جوش بیاورید.
برنج را اضافه کنید و حرارت را تا متوسط رو به پایین کم کنید.
به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که برنج درست شود اجازه دهید به پختن ادامه دهد و گاهی نیز محتویات قابلمه را هم بزنید.
در یک کاسه متوسط لیمو و تخم مرغ را بهم بزنید.
به آرامی یک فنجان از آب مرغ داغ را داخل میکس لیمو و تخم مرغ بریزید، خوب بهم بزنید و سپس کاسه را در قابلمه خالی کنید. شوید، اسفناج، مرغ و نمک را اضافه کنید.
اجازه دهید 10 دقیقه روی شعله بماند تا اسفناج ها نرم شوند و سوپ دوباره گرم شود.
اگر دوست داشتید روی سوپ فلفل سیاه بریزید و سپس سرو کنید.
آخرین خبر